2014. május 30., péntek

Chapter 2 - Este Londonban 1/2

Sziasztok! Meghoztam az új részt egy "kis" késéssel, amiért elnézést kérek, a következő részt megpróbálom minél előbb hozni! Erre a részre nem igazán az izgalmas vagy velős szót aggatnám inkább ez csak olyan átmeneti rész, ami felvezeti a következő részt, amiben rengeteg lesz a cselekmény! :)
Azért remélem így is tetszik Nektek a rész.
Jó olvasást! :) xx

A hangok a konyha felől jönnek, így befordulok a kis helységbe, de amikor megpillantom a számomra ismeretlen fiút, a vér is megfagy bennem. Mielőtt bármit is szólhatnék, a fiú megpördül és meglepetten néz rám. Kiszúrja, hogy egy száll törülközőben vagyok, így látványosan végigmér , majd megnyalja alsó ajkát.
- Te mégis ki vagy és mit keresel itt? - kérdem halkan, mire a fiú felnevet.
- Ezt én is kérdezhetném tőled - kacsint, majd visszafordul a hűtő felé. A beáramló friss levegő azonnal megcsapja nedves bőröm, ezért szorosabban összehúzom magam körül az anyagot, de nem moccanok.
- Bár fájó ezt mondanom, de felvehetnél valamit - mér újra végig és beleharap egy almába.
- Ki vagy és mit keresel itt? - teszem fel újra a kérdést, hátha ezúttal többre megyek. A fiú csak röhögve beletúr a hajába, majd mélyen a szemembe néz. Barna íriszei csillognak, ahogy a nap megvilágítja őket. Elmélyedek a tekintetében de egy idő után megrázom a fejem, mert elkap egy különös érzés. Egy érzés, miszerint bármelyik pillanatban beleláthat a bensőmbe.
- Te aztán makacs vagy - mosolyodik el  - Zayn Malik, Louis haverja - harap egy újabbat a gyümölcsből.
- És te szépségem? - hajol olyan közel hozzám, hogy érzem minden egyes lélegzetvételét. A szívem egyre gyorsabban ver, ő pedig mélyen a szemembe néz. Teljesen megbabonázva állok előtte és nem tudok megszólalni. Ajkaim szétnyitódnak, de egyetlen hang sem jön ki a torkomon.
- Ti aztán gyorsan ismerkedtek - hallom meg Louis hangját, így megpördülök, de ekkor szemben találom magam három kíváncsi szempárral. Mindegyikük arcáról mást lehet leolvasni. Bree alsó ajkát beharapva próbálja elrejteni mosolyát, Louis csak méreget minket, Eleanor pedig összefont karokkal, rosszallóan pillant felém. Mikor rádöbbenek, hogy egy száll törülközőben állok, sietős léptekkel elindulok az emelet felé. A szobaajtót behajtva magam mögött, elindulok az egyik bőröndöm felé, majd kikapok belőle egy legingst és egy fekete-fehér csíkos pólót, amiket gyorsan magamra kapok. Pár percig csak gondolkodom az előbb történteken, majd a bőröndömet magam mellé húzva elkezdem kipakolni az összes dolgot, amit sietve a táskába süllyesztettem.
- Bejöhetek Júlia? - dugja be szőke tincsekkel keretezett fejét Bree - nevetve - .
- Nagyon vicces! - fordulok vissza a bőröndhöz, de a lány lehuppan az ágyamra és a plafont bámulva nevet tovább.
- Nem szeretnél valamit elmesélni? - ül fel és szemöldökét húzogatva néz felém, mire én is elmosolyodom és beugrom mellé az ágyba. - Olyan szépek a szemei és az a tökéletesen beállított haj - áradozik Bree, mire felkapok egy párnát magam mellől és hozzávágom.
- Aúúú - sikít fel, majd visszahajítja a párnát, mire mindketten felnevetünk.
- Gyertek lányok! Megbeszéljük az esti programot - kiállt be Louis a szobába, mire mindketten felpattanunk és érdeklődve indulunk a fiú után. A nappaliban Zayn és Eleanor két egymással szemben lévő fotelban ülnek, Bree és Louis pedig elfoglalják az utolsó helyeket is, ezért én vonakodva, de lehuppanok Zayn mellé.
- Az előző szerelésed azért jobban tetszett - suttogja a fülembe, mire önkéntelenül, de elmosolyodom. Ezt a nővérem is észreveszi és szúrósan pillant felém. Nem tudom, mi baja, de, mióta visszajöttek a fagyizóból, hozzám se szól.
- Két ötlet is felmerült a ma estével kapcsolatban -néz körbe Louis - Eleanor javasolta, hogy elmehetnénk vacsorázni, Zayn pedig, hogy egy kis helyi bárban ünnepelhetnénk, az érkezéseteket. - fejezi be Louis, de mivel semmi reakció, Zayn feláll, Breere majd rám néz.
- Ugyan már, az első estéteket Londonban egy unalmas "családi" vacsorával szeretnétek eltölteni, ahelyett, hogy valóban megünnepelnénk az érkezéseteket? - teszi fel a kérdést(eszméletlenül szép mosollyal) - mire Bree azonnali döntést hoz.
- Megyünk a buliba - mosolyodik el.


- Biztos jó ötlet volt ez a buli? - kiáltom ki a fürdőszoba előtt álló barátnőmnek - Nem hiszem, hogy mennünk kéne - tűnődöm el.
- Gyere már ki, had nézzelek meg a ruhádban! - kiállt be, mire egy mély levegővétel után lenyomom a kilincset. Bree egy szűk szabású tengerkék ruhában van, ami tökéletesen illeszkedik a karcsú alakjához. Haját szoros lófarokba vogta, kék szemeit pedig kihangsúlyozta egy leheletnyi világoskék szemfestékkel.
- Mit gondolsz? - forgok egyet, mire Bree széles mosolyra húzza a száját és belém karol.
- Azt, hogy ma London összes szingli pasija a tenyerünkből fog enni - jelenti ki, magabiztosan, mire én is elmosolyodom.


Ahogy egyre közeledünk a szórakozóhely felé, úgy nő az adrenalin bennem. Már nagyon régóta nem buliztam, főleg egy idegen városban, csupa idegennel körülvéve. Valljuk be, izgulok, nem is kicsit! Bree elmondása szerint ez egy elég ismert szórakozóhely, ahol főleg fiúk/férfiak szoktak lenni egy-egy új "áldozat" után lesve. Ez még nem is lenne gond, csakhogy én még sosem voltam igazi randin, hiszen mindig csak az anyám által válogatott bájgúnárokkal volt kapcsolatom, akik szívesebben lógtak a jakuzzimban, mint egy moziban, étteremben vagy akár egy parkban.
- Megérkeztünk - szól hátra Louis, én pedig óvatosan kipillantok az ablakon. Csak egyetlen épületet látok a közelben, de az közel sem egy "kis helyi bár", ahogy azt Louis és Zayn előadták. A hatalmas épület előtt száz meg száz fiatal próbál befurakodni, a szórakozóhelyre, ahonnan csak hangosan dübörgő zene hallatszik ki. Az autóból kiszállva azonnal kiszúrom a kidobóembereket, akik jelenleg senkit sem engednek be, ezért mindannyian megtorpanunk, vagyis majdnem mindannyian.
- Ne szórakozzatok már! Gyertek! - ragadta meg Zayn a karom.

2 megjegyzés:

  1. Húú ez jó izgalmas rész volt :)) Hozdd a kövit gyorsan.

    VálaszTörlés
  2. Drága Petra L.!

    Igazábòl nem hittem volna,hogy tetszeni fog ez a blog,mert nem vagyok nagy Directioner (inkább Belieber és Selenator),de szeretem a fiúkat,mind a zenéjüket mind magukat a srácokat. Nos,nem nagyon találtam eddig még Zayn-es fanfiction-t,ezért nagyon megörültem,mikor láttam,hogy itt ö a fiú föszereplö. Mert nekem egyébként ö a kedvencem a bandából.
    Továbbra is olvasni fogom a történetedet,mert amint mondtam eddig nagyon tetszik.
    Siess a következö résszel! :*
    Ölel:

    - Loren xx

    VálaszTörlés